Viime päivityksessäni kun kerroin Calarasin tarhalle viedystä Alinista, niin nyt on sitten tässäkin tarinassa tapahtunut onnellinen käänne. Alinin vasen silmä on saatu onnistuneesti leikattua pois ja muutenkin koira on toipumiseen päin koko ajan. Ja nyt eräs Sveitsiläinen perhe on näillä näkymin adoptoimassa kyseisen koiran itselleen, kunhan Alin on parantunut enemmän ja se on myös asianmukaisesti rokotettu. Pidetään nyt sitten peukkuja pystyssä, että tämäkin koira saisi oman ja rakastavan kodin kokemansa onnettomuuden jälkeen.

Calarasin tarhalla on kumminkin edelleen 160 koiraa ilman kotia, joille ilmeisesti kumminkin saadaan sijoituspaikka Cernavodan ja Medgidian tarhoilla, mutta paras vaihtoehtojan aina olisi saada koirat suoraan omaan kotiin tai mahdollisesti edes kotihoitopaikkaan. Mutta kun miettii, että alunperin Calarasin tarhalla oli 270 koiraa vailla paikkaa, jonne se sijoitettaisiin, on tuo kodin saaneiden / kotihoitopaikan saaneiden koirien määrä aivan tajuton ja onneksi näin päin. Tämä jälleen todistaa, että myös eläimiä ajattelivia ihmisiä löytyy edelleen.

Ja eilen pääsi jälleen yhteensä kuusi onnellista koiraa Suomeen, kolme omaan kotiinsa ja kolme kotihoitopaikkaan. Onnea koirien uusille omistajille uudesta perheenjäsenestä ja uusille kotihoitajille onnea ja kärsivällisyyttä. Muistattehan myös varautua siihen, että kotihoidokkinne lähtee jossain vaiheessa ja omasta kokemuksesta voin sanoa sen olevan hankalaa.. Mutta ajan kanssa helpottaa ja koirasta luopuminenkin tulee olemaan helpompaa ajan kanssa.

Nyt vain mahdollisimman moni levittämään sanaa KKY:stä, jotta saataisiin mahdollisimman moni koira omaan ja rakastavaan kotiin ennen joulua, joka lähestyy uhkaavan nopeasti.